Yritys

 Katso pidemmälle – valitse lvi-ratkaisu, joka palvelee kukkaroasi, perhettäsi ja arvomaailmaasi

Kun ostaa kotiinsa teknisen laitteen, kuten telkkarin tai astianpesukoneen, voi löytää sopivan googlaamalla. Jos laite on osa isompaa kokonaisuutta asennustöineen, päätöksenteko oikeasta ratkaisusta on jo vaikeampi. Jos lisäksi vielä haluaa vertailla tarvittavan laitteen tai järjestelmän energian ja rahan säästöä, laitteen käyttöikää suhteessa hintaan tai ekologisuutta, tarvitaan paljon aikaa ja intoa istua googlen ääressä etsimässä tietoa.

Olemme erikoistuneet palvelemaan asiakkaita, jotka haluavat ostaa järkevän ratkaisun, mutta haluavat käyttää vapaa-aikansa johonkin muuhun kuin lämmitys-, ilmanvaihto- tai jätevesiratkaisujen selvittelyyn. Ehdotamme ratkaisuja, jotka sopivat elämäntyyliisi, arvostuksiisi ja budjettiisi. Kerromme myös mielipiteemme, jos olemme sitä mieltä, että jokin ratkaisu ei toimi. Silläkin uhalla, että kauppa jää tekemättä.

Myyjämme eivät vain ole töissä. He kommunikoivat päivittäin työmailla toimivien lvis-asentajien kanssa: kartuttavat tietämystään ja kysyvät neuvoa. Asiakkaamme eivät siis päädy seisomaan kotona hana kädessä tai lämmitysjärjestelmä autokatoksessa. Neuvomme ja opastamme pidemmälle, jotta saat kotiisi hankkimat järjestelmät kuntoon.

Katsomme eteenpäin. Varastossamme on varaosia, joita vaihtamalla tuote kestää pidempään. Meillä on hyvä maine, koska tiedämme, miten tuotteet toimivat ja miten ne kestävät käytössä. Meille on helppo tulla vaikka kauppareissulla – parkkeeraa oven eteen ja kurvaa sen jälkeen ruokaostoksille tien toiselle puolelle. Hanakat Vaasa – Kivihaassa - tervetuloa!

Katso elämässäsi pidemmälle. Tee valinta, joka sopii sinulle nyt ja myöhemmin.

Jan Wargén
Tj, Vaasa LVIS-center Oy, Hanakat

Stig-Ola Thölix
Vörå Rör, Hanakat Vaasa-myymälän perustaja

 

 

 

 1977 perustettu Vörå Rör on tehnyt lvi-alan urakointia Pohjanmaan alueella yli neljäkymmentä vuotta. Kun Onninen vuonna 1994 etsi jälleenmyyjää Vaasan perustettavalle Hanakat-ketjun myymälälle, Vörå Rör ilmoittautui heti kauppiasehdokkaaksi. Näin perustettiin Vaasa LVIS-Center Oy Hanakat. Hanakat kauppiaana yhdistämme vuosikausien asennus- ja urakointityöstä saadun kokemuksen valtakunnallisen ketjun merkkituotevalikoimaan ja tarjouksiin.