Asennus & urakat

Teemme sekä pieniä että suuria lvi-alan asennuksia ja urakoita kotitalouksiin, rakennusyrityksille, taloyhtiöille ja teollisuuteen. Meillä on putkiasennuksista pitkä käytännön kokemus ja ammattitaitoiset ja taitavat asentajat. Tunnemme markkinoilla olevat tuotteet läpikotaisin. Ammattitaito tarkoittaa myös sitä, että tiedämme miten asennetaan, missä työvaiheessa ja kuinka kokonaisaikataulu rakennetaan. Kun tilaat asennuksen tai urakan meiltä, voit olla varma, että hoidamme tonttimme alusta loppuun saakka.

Myymälämme perustajayritys, Vörå Rör vastaa pääasiassa isojen yritysten ja organisaatioiden urakoinnista ja asennuksista ja myymälämme kotitalouksien asennuksista ja urakoista. Sinun ei tarvitse miettiä, kummalta tilaat työn, soitat vain meille ja keräämme sinulle parhaan mahdollisen ammattilaisryhmän.

Kun kotitaloutena hankit myymälästämme materiaalit ja koko rakennuksen lvi-urakan, tarjoamme ns. KVV-työnjohdon kaupan päälle. Näin säästyt ylimääräisen henkilön etsimiseltä ja palkkaamiselta. 

KVV-asennus

Kotitalousvähennys

Soita ja kysy lisää asennuksista ja urakoista tai tule myymäläämme käymään.

Myynti Vaasa–LVIS-Center Oy Hanakat

 

URAKAT JA ASENNUKSET KOTITALOUKSILLE

Patrik Nylund
044 356 3704

 

URAKAT YRITYKSILLE JA ORGANISAATIOILLE

Tom Mannil
050 337 7308

Katso tästä referenssejämme!

Vaasa LVIS-Center Oy Hanakat – LVI-tuotteiden, asennusten ja urakoiden ammattilainen

1977 perustettu Vörå Rör on tehnyt lvi-alan urakointia Pohjanmaan alueella yli neljäkymmentä vuotta. Kun Onninen vuonna 1994 etsi jälleenmyyjää Vaasan perustettavalle Hanakat-ketjun myymälälle, Vörå Rör ilmoittautui heti kauppiasehdokkaaksi. Näin perustettiin Vaasa -LVIS-Center Oy Hanakat. Hanakat kauppiaana yhdistämme vuosikausien asennus- ja urakointityöstä saadun kokemuksen valtakunnallisen ketjun merkkituotevalikoimaan ja tarjouksiin.

Toimitusjohtaja Jan Wargén
044 383 2573