KVV - ja IV-työnjohto

Lain mukaan uudisrakentamisessa ja saneeraamisessa vesi- ja viemärilaitteistojen sekä niihin liittyvien laitteistojen sekä ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä on vastattava kvv-työnjohtaja ja iv-työnjohtaja.
KVV ja IV-pätevyyden haltijat ovat oikeutettuja toimimaan kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijoina ja työmaan vastaavina työnjohtajina.

Uusi rakennuslaki tuli voimaan 1.6.2015. Sen mukaan vanhat B, A ja AA-luokat poistuivat. Uudet luokat ovat vähäinen, tavanomainen, vaativa ja poikkeuksellisen vaativa. Yrityksellämme on oikeudet vaativiin kvv-työnjohdon tehtäviin.

Kvv-työnjohtaja valvoo, että LVI-työt tehdään määräysten mukaisesti. Hänellä on myös vastuu töistä, jotka hän on hyväksynyt. Yrityksellämme on vastuuvakuutus; tämä vakuutus tulee olla kaikilla vastuullisilla asennuksia ja urakointia tekevillä yrityksillä.

Olemme myös jäseniä tilaajavastuu.fi palvelussa. Palvelun kautta voit varmistua, että toimimme lainmukaisesti: maksamme veromme, hoidamme työntekijöiden työnantajavelvollisuudet, olemme hankkineet työntekijöillemme henkilökohtaiset veronumerot ja valttikortit. Säästät paljon aikaa, kun et joudu tarkistamaan ja hakemaan tietoja erikseen jokaiselta viranomaiselta.