Vesi ja -jätevesi

Myymälämme perustaja on ollut Vörå Rör, joka yksi Pohjanmaan vanhimmista vesi- ja jätevesiurkoitsijoista. Emme siis ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, kun valitsemme ja suunnittelemme asiakkaillemme vesi- ja jätevesiratkaisuja. Olemme asiantuntijoita määrittelemään, mitä kullekin rakennuspaikat voi ja kannattaa asentaa.


Kun rakennat, tarvitset talon käyttöveteen, jätevesiin ja ulkopuolisiin sadevesiin liittyvät järjestelmät. Kun jotain kaivetaan maan alle, kannattaa varmistaa, että valitut tuotteet ovat pitkäikäisiä, täyttävät kaikki vaatimukset ja ovat varmasti toimivia. Lisäksi kannattaa huomioida, että esim. sadevedet johdetaan oikein, jotta ne eivät rankkasateilla tai pakkasella täytä kaivoja, tuki putkia ja aiheuta vedenpaisumusta.


Meillä on kokemusta näistä ratkaisuista kymmenien vuosien ajalta. Kun hankit myymälästämme materiaalit ja koko rakennuksen lvi-urakan, niin saat ns. kvv-työnjohdon kaupan päälle, etkä tarvitse maksullista valvojaa. Tule myymäläämme tutustumaan tuotteisiin ja kysy meiltä lisää näistä: