Företaget

Se framåt – välj en VVS-lösning som passar din plånbok, din familj och dina värderingar

När man ska köpa en teknisk apparat till sitt hem, till exempel en tv eller diskmaskin, kan man hitta en lämplig produkt genom att googla. Om apparaten är en del av en större helhet där installationsarbete ingår, är det däremot svårare att hitta den rätta lösningen. Om man dessutom vill jämföra apparaten eller systemet med tanke på pris och energibesparingar, användningstid i förhållande till pris eller hur ekologisk den är, krävs det mycket tid och energi för att googla fram all nödvändig information.

Vi är specialiserade på att betjäna kunder som vill ha en vettig lösning, men som vill använda sin fritid till något annat än att reda ut olika uppvärmnings-, ventilations- eller avloppslösningar. Vi föreslår de lösningar som passar din livsstil, dina värderingar och din budget. Vi berättar också vår åsikt om vi anser att någon lösning inte fungerar. Även om det finns en risk att affären inte blir av.

Våra försäljare är inte bara på jobb. De kommunicerar dagligen med VVSE-installatörerna ute på fältet, för att fördjupa sina kunskaper och fråga om råd. Våra kunder lämnas inte med en kran i handen eller ett uppvärmningssystem under biltaket. Vi ger råd och handledning och ser till att de system du har skaffat till ditt hem också fungerar.

Vi ser framåt. I vårt lager finns reservdelar, som förlänger livstiden på din produkt. Vi har ett gott rykte, eftersom vi vet hur produkterna fungerar och hur de håller i användning. Det är lätt att komma till oss, till exempel på väg till matbutiken – du parkerar framför dörren och sedan är det bara att svänga över på andra sidan vägen för att handla mat. Hanakat Vasa – Stenhaga – välkommen!

Se framåt i livet. Gör ett val som passar dig både nu och senare.

Jan Wargén
Vd, Vasa VVSE-Center Ab, Hanakat


Stig-Ola Thölix

Vörå Rör, grundare av Hanakat-butiken i Vasa

Vörå Rör, som grundades 1977, har utfört VVS-entreprenader i Österbotten i över fyrtio år. När Onninen år 1994 sökte en återförsäljare för Hanakat-kedjans butik som skulle öppna i Vasa, anmälde Vörå Rör genast sitt intresse. Så grundades Vasa VVSE-Center Ab Hanakat. Som Hanakat-köpman förenar vi vår mångåriga erfarenhet av installations- och entreprenadarbete med den riksomfattande kedjans märkesutbud och erbjudanden.