Installation & entreprenad

Vi utför både stora och små installationer och entreprenader inom VVS för privata hushåll, byggföretag, husbolag och industrin. Vi har lång erfarenhet av rörmonteringar och yrkeskunniga och skickliga montörer. Vi är väl insatta i alla produkter som finns på marknaden. Vår yrkeskunnighet betyder också att vi vet hur vi installerar, i vilket arbetsskede och hur den övergripande tidtabellen byggs upp. När du beställer en installation eller entreprenad av oss kan du lita på att vi sköter vårt jobb från början till slut.

Grundaren av vår butik, Vörå Rör, ansvarar huvudsakligen för entreprenad och installation till stora företag och organisationer, medan vår butik tar hand om installationer och entreprenader till privata hushåll. Du behöver inte fundera på var du ska beställa arbetet, ring bara oss så sammanställer vi den bästa möjliga gruppen av yrkesmän för just ditt behov.

När du skaffar materialen och hela byggnadens VVS-entreprenad till ditt hem från vår butik, erbjuder vi FVA-arbetsledning till samma pris. Då behöver du inte leta upp och betala någon för det arbetet.

FVA-installation (på finska) 

Hushållsavdrag

Ring och fråga mer om installationer och entreprenader eller hälsa på oss i butiken.

ENTREPRENADER FÖR FÖRETAG OCH ORGANISATIONER
Försäljning Vörå Rör
Tom Mannil
050 337 7308

ENTREPRENADER OCH INSTALLATIONER FÖR HUSHÅLL
Försäljning Hanakat Vaasa – Lvis-center Oy

Patrik Nylund
044 356 3704

Niklas Renkonen
050 386 2800

Vörå Rör och Hanakat Vasa – expert på VVS-produkter, installationer och entreprenader

Vörå Rör, som grundades 1977, har utfört VVS-entreprenader i Österbotten i nästan fyrtio år. När Onninen sökte en återförsäljare för Hanakat-kedjans butik som skulle öppna i Vasa, anmälde Vörå Rör genast sitt intresse. Så grundades Hanakat Vasa - VVSE-Center Ab. Som Hanakat-köpman förenar vi vår mångåriga erfarenhet av installations- och entreprenadarbete med den riksomfattande kedjans märkesutbud och erbjudanden.

Kontaktinformation: 
Vörå Rör Ab, Härmävägen 22, 66600 Vörå,
vora.ror@anvianet.fi

Arbetsledare Jan Wargén
044 383 2573


Försäljare Tom Mannil
050 337 7308

Vd Stig-Ola Thölix

044 383 2572